Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος διαλογισμού.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος διαλογισμού.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος διαλογισμού. 150 150 DMC

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος διαλογισμού.

Η Jennifer Aniston ξέρει ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το να γεράσει, γι’ αυτό, αντ’ αυτού, βρίσκει τρόπους να ευδοκιμήσει από μέσα προς τα έξω.

"Θα γερνάμε, όλοι μας… Αλλά μπορούμε να γερνάμε και να μην αρρωστήσουμε. Μπορούμε να ευδοκιμήσουμε και να έχουμε μια ζωτική ζωή καθώς μεγαλώνουμε", λέει στο USA TODAY. «Όταν βρισκόμαστε στην ηλικία που η κοινωνία έλεγε: «Γεια, τα λέμε, ο χρόνος σου τελείωσε, πρέπει να βγεις για βοσκότοπους τώρα». Τώρα, άνθρωποι που είναι στην ηλικία μου, ξέρετε, 50 ή οτιδήποτε άλλο… Νιώθω σαν 20χρονος».

Για την 52χρονη ηθοποιό, η οποία είναι ο νέος υπεύθυνος δημιουργικού της Vital Proteins, αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση ροφημάτων κολλαγόνου στη μέρα της καθώς και τη φυσική κατάσταση με προπονήσεις όπως γιόγκα, πυγμαχία και σχοινάκι.

«Και όχι μόνο για να… χωράει στο τζιν σου, αλλά για να λειτουργούν τα κόκαλά σου, οι μύες σου και ο εγκέφαλός σου στο βέλτιστο επίπεδο καθώς περνάς στα χρυσά σου χρόνια», λέει, εξηγώντας ότι η ομορφιά για εκείνη δεν είναι μόνο για το πώς φαίνεται εξωτερικά.

"Αισθάνομαι πιο όμορφη όταν βρίσκομαι στον αληθινό μου εαυτό, στο σώμα μου. Εννοώ ότι μπορώ να έχω όλα τα μαλλιά και το μακιγιάζ στον κόσμο και να μην νιώθω καλά εσωτερικά – δεν πειράζει."

Ασκεί επίσης διαλογισμό.

Επιστρέψτε στο να κάνετε αυτό που αγαπάτε χωρίς ενόχληση. ξεκινήστε το ταξίδι σας στον Επίσημο Ιστότοπο της Hondrostrong .

"Πάντα λέω ότι έχω μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία. Δεν είναι μόνο διατροφικό… είναι συναισθηματικό, διανοητικό και πνευματικό", λέει. «Είναι αυτό που λαμβάνεις συναισθηματικά στον εγκέφαλό σου με αυτό που βλέπεις, αυτό που διαβάζεις (και) με τους ανθρώπους που περιβάλλεις τον εαυτό σου (με)».

Το να περιτριγυρίζεσαι με ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν δύσκολο, κάτι με το οποίο η Άνιστον λέει ότι πάλεψε περισσότερο.

«Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι γύρω από ανθρώπους και τις αγκαλιές… Έτσι, το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν απλώς η έλλειψη ανθρώπινης σύνδεσης», λέει, αλλά μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον χρόνο στο σπίτι ως έναν τρόπο για να κάνει μια «συναισθηματική απογραφή ," που ήταν "ένα ωραίο είδος επαναφοράς."

«Ήμασταν όλοι πολύ αφελείς, νομίζω», λέει. «Όλοι σκεφτήκαμε πόσο διασκεδαστικό θα είναι αυτό, να επιστρέψουμε στο πλατό… (Αλλά) πέρασε τόσος καιρός που ξέχασες πόσο συναισθηματικός ήταν εκείνος ο καιρός, να πεις αντίο σε αυτούς τους ανθρώπους… Έτσι είναι πραγματικά χτυπήστε με δυνατά».

Συνέχισε, «Το ταξίδι στο χρόνο δεν ήταν τόσο φοβερό όσο περιμέναμε, αν και ήταν, αλλά μόλις άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, ήταν πραγματικά συγκινητικό για όλους».

Η Aniston προσθέτει ότι ήταν "εξαιρετικά συγκινητικό" να βλέπεις το τμήμα των θαυμαστών από όλο τον κόσμο να μοιράζονται πώς τους επηρέασε θετικά το σόου.

«Ξέραμε ότι είχαμε φτάσει, αλλά δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε σε αυτές τις μικρές καρδιές και τη χαρά και πόσο πολύ βοήθησε», λέει. "Για να καταλάβουμε τον αντίκτυπο που είχαμε σε τόσους πολλούς ανθρώπους που αγωνίζονται… δεν υπάρχει τίποτα σε σύγκριση με αυτό. Δεν υπάρχει άλλη δουλειά στον κόσμο στην οποία θα είμαι ποτέ μέρος – ήμουν ή θα είμαι μέρος – που είχε τέτοιου είδους αντίκτυπο».

Reunion "Friends": Αποκαλύφθηκε η "μείζονα συντριβή" του David Schwimmer με την Jennifer Aniston, περισσότερα

Περισσότερα:Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι ήταν «καθαρτικό» να παίζει μια διασημότητα στο «The Morning Show»

Μια νέα μελέτη παρέχει στέρεες αποδείξεις ότι ο διαλογισμός είναι εξίσου αποτελεσματικός με την καθημερινή φαρμακευτική αγωγή για όσους υποφέρουν από αγχώδεις διαταραχές.

Και ο διαλογισμός έρχεται χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές διαλογισμού. Αυτή η συγκεκριμένη μελέτη προστέθηκε στην αυξανόμενη βιβλιοθήκη έρευνας που υποστηρίζει ιδιαίτερα τα πολλά οφέλη για την ψυχική υγεία της ενσυνειδητότητας.

Η ενσυνειδητότητα μπορεί να θεωρηθεί ότι εκπαιδεύει την προσοχή σας για να επιτύχετε μια πιο ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η ενσυνειδητότητα έχει αποδεδειγμένα μελετημένα οφέλη για:

Με τις αγχώδεις διαταραχές που ενέχουν κίνδυνο ζωής 40% για τις γυναίκες και περισσότερο από 25% για τους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες , πολλοί άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού, αλλά συχνά μένουν συγκλονισμένοι όταν πρόκειται για το πώς να το κάνουν. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος διαλογισμού.

Αναθεωρημένες-εγκεκριμένες προτάσεις χαλάρωσης:

Οι αγορές που πραγματοποιείτε μέσω των συνδέσμων μας ενδέχεται να αποφέρουν προμήθεια σε εμάς και τους εκδοτικούς συνεργάτες μας.

Το Reviewed σάς βοηθά να βρείτε τα καλύτερα πράγματα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που ήδη έχετε. Η ομάδα των ειδικών μας δοκιμάζει πάντα νέα προϊόντα, όπως βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες και ζυγισμένες κουβέρτες , ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε για το καλύτερο από τα καλύτερα.

  1. Καλύτερη εφαρμογή διαλογισμού: Headspace
  2. Βιβλίο ζωγραφικής για ενήλικες με κορυφαία βαθμολογία: Βιβλίο ζωγραφικής για ενήλικες Cindy Elsharouni Stress Relieving
  3. Το αγαπημένο μας μασάζ ματιών: Renpho Eye Massager with Heat
  4. Καλύτερη κουβέρτα με ζύγιση: Κουβέρτα Gravity Blanket Weighted Blanket για ενήλικες
  5. Οικονομικός διαχύτης: Asakuki Essential Oil Diffuser

Μετά από οκτώ εβδομάδες, οι συμμετέχοντες και στις δύο ομάδες ανέφεραν μείωση κατά 30% στα επίπεδα άγχους τους, όπως μετρήθηκαν με τη χρήση μιας κλίμακας παγκόσμιας εντύπωσης σοβαρότητας. Τα επίπεδα συνέχισαν να μειώνονται με την ολοκλήρωση της μελέτης 24 εβδομάδων.

Αυτή η μελέτη ήταν αξιοσημείωτη επειδή ήταν η πρώτη που συνέκρινε τον διαλογισμό με τη φαρμακευτική αγωγή. Περίπου το 80% των συμμετεχόντων στην ομάδα της εσιταλοπράμης παρουσίασαν μία ή περισσότερες παρενέργειες, οι οποίες περιελάμβαναν αϋπνία, ναυτία, μειωμένη σεξουαλική ορμή και πονοκεφάλους. Ορισμένοι συμμετέχοντες στην ομάδα ενσυνειδητότητας παρουσίασαν αυξημένο άγχος κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Καταρρίφθηκαν κοινοί μύθοι για το εμβόλιο της γρίπης: Τι πρέπει να γνωρίζετε αυτή την εποχή της γρίπης

Αξίζουν τα χρήματα οι κοινές πολυβιταμίνες; Νέα μελέτη διερευνά τα οφέλη και τις βλάβες.

Τα δεδομένα της μελέτης έρχονται μετά τη σύσταση της Task Force για συνήθεις προβολές άγχους

Το χρονοδιάγραμμα αυτής της μελέτης είναι το κλειδί. Η Ειδική Ομάδα Προληπτικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ ζήτησε τον Σεπτέμβριο για τακτικούς ελέγχους άγχους για όλους τους ενήλικες . Υπάρχουν πέντε κύριοι τύποι αγχωδών διαταραχών:

  • Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή
  • Κοινωνικό άγχος
  • Διαταραχή πανικού
  • Διαταραχή μετατραυματικού στρες
  • Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων αναγνώρισε ότι όλες οι μορφές έχουν ένα υπογραμμισμένο χαρακτηριστικό υπερβολικού φόβου ή ανησυχίας. Και το πάνελ συμφώνησε ότι υπάρχει σημαντική υποανίχνευση άγχους και ότι ο έλεγχος θα μπορούσε να συνδέσει καλύτερα τους σιωπηλούς πάσχοντες με αποδεδειγμένες θεραπείες. Υπολογίζεται ότι περίπου 7 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ έχουν γενικευμένη αγχώδη διαταραχή , αλλά μόνο οι μισοί από αυτούς λαμβάνουν θεραπεία.

Με αυτή τη νέα μελέτη, οι κλινικοί γιατροί μπορούν τώρα να επισημάνουν τα βασισμένα σε στοιχεία οφέλη του διαλογισμού όταν συζητούν επιλογές με τους ασθενείς τους.

Πώς να ξεκινήσετε την πρακτική σας διαλογισμού

Πρώτα και κύρια, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος διαλογισμού.

Στην αρχή, όμως, να είστε συνεπείς σχετικά με το πότε διαλογίζεστε. Προσπαθήστε να βρείτε ένα παράθυρο 10 λεπτών κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου μπορείτε να κάθεστε ήσυχα χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο πράγμα το πρωί ή ως μέρος της βραδινής σας θεραπείας.

Βρείτε ένα ήσυχο δωμάτιο στο σπίτι ή στο γραφείο και ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 10 λεπτά. Θα εκπλαγείτε πόσο δύσκολο είναι να καθίσετε ήσυχα για 10 λεπτά. Ξεκινήστε με αυτόν τον στόχο και στη συνέχεια αυξήστε τη διάρκεια καθώς προχωράτε στην πρακτική σας.

Υπάρχει σχεδόν σταθερός ανταγωνισμός για την προσοχή μας αυτές τις μέρες. Έτσι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το να κάθεστε ήσυχα χωρίς το τηλέφωνό σας είναι λίγο ενοχλητικό. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το μυαλό σας τρέχει από τη μια σκέψη στην άλλη. Μια καλή τακτική διαλογισμού για αρχάριους είναι να εστιάσετε στην εισπνοή από τη μύτη και την έξοδο από το στόμα σας. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η βάση της Μείωσης του Στρες που βασίζεται στην Ενσυνειδητότητα, της τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε στην προαναφερθείσα μελέτη. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να μετρώ τις ανάσες. Όταν το μυαλό σας περιπλανάται, εστιάστε το ξανά στο να μετράτε τις αναπνοές.

Εάν σας είναι πολύ δύσκολο να εστιάσετε μόνο στην αναπνοή, σκεφτείτε τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών αυτές τις μέρες, κυρίως από το Headspace και το Calm.

Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια εάν το άγχος σας εξασθενεί αρκετά ώστε να επηρεάσει την καθημερινή σας ζωή, τις σχέσεις και τη δουλειά σας ή εάν έχετε σκέψεις να βλάψετε τον εαυτό σας ή τους άλλους. Και να θυμάστε, υπάρχει ένας νέος εθνικός αριθμός τηλεφωνικής γραμμής ψυχικής υγείας, 988, μπορείτε να καλέσετε και να συνδεθείτε με έναν σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Παίρνετε τα καθημερινά σας βήματα; Το περπάτημα θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας.

Περισσότερα:Μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο στη σάουνα σας σώσει τη ζωή;

Ο Michael Daignault, MD, είναι πιστοποιημένος γιατρός ER στο Λος Άντζελες. Σπούδασε Παγκόσμια Υγεία στο Πανεπιστήμιο Georgetown και έχει πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην επείγουσα ιατρική στο Lincoln Medical Center στο Νότιο Μπρονξ. Είναι επίσης πρώην εθελοντής του Σώματος Ειρήνης των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρείτε τον στο Instagram @dr.daignault και στο Twitter @MichaelDaiganu3

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, DC – Όταν ο Jay Shetty ετοιμαζόταν να τελεστεί τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck πέρυσι, η σύζυγός του σταμάτησε ξαφνικά την πρόβα του.

"Αυτό είναι τρομερό. … Πρέπει να το αλλάξεις", είπε ο Radhi Devlukia-Shetty στον πρώην μοναχό, τώρα έναν διάσημο γκουρού αυτοβοήθειας με πολλά παύλα που αγαπούν πολλοί στο Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Bennifer, Khloé Kardashian και Oprah Winfrey.

Κάποιοι μπορεί να δουν την ωμή αποστροφή του συντρόφου τους για τη δουλειά τους ως προσωπική επίθεση. Η Shetty το είδε ως πράξη αγάπης.

"Θέλει απλώς να είμαι καλός… Αυτό είναι το μόνο που θέλει", εξήγησε ο Shetty σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast "Berning in Hell" – αν νιώθεις ότι ακούς το όνομά του πολύ, το κάνει. Η συνέντευξη γίνεται για την προώθηση του νέου του βιβλίου, "8 Rules of Love: How to Find It, Keep It, and Let It Go" και της επακόλουθης παγκόσμιας περιοδείας "Love Rules".

«Μας ενδιαφέρει τόσο πολύ τι σκέφτονται (οι συνεργάτες μας), αλλά δεν καταλαβαίνουμε… που λένε: "Γεια, νομίζω ότι μπορείς να είσαι καλύτερος σε αυτό. Ξέρω ότι μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα. Ξέρω πόσο σπουδαίος μπορείς είναι.’ Αυτή είναι η βαθύτερη μορφή αγάπης και φροντίδας – όχι κάποιος που προσποιείται ότι δεν έχεις κάτι στα δόντια σου».

Ποιος είναι ο Jay Shetty;

Ο Shetty, 35 ετών, έμαθε για πρώτη φορά τι σημαίνει να είσαι μοναχός σε μια εκδήλωση ηγετών σκέψης στο κολέγιο. Παρευρέθηκε απρόθυμα αλλά έφυγε νιώθοντας ότι είχε ανακαλύψει το μονοπάτι της ζωής του. Μετά την αποφοίτησή του, ο Shetty έζησε ως μοναχός στην Ινδία, διαλογιζόταν για ώρες την ημέρα, κοιμόταν στο πάτωμα και υπηρετούσε την κοινότητά του.

Όταν έφυγε από εκεί λίγα χρόνια αργότερα, ο Shetty ξεκίνησε να μεταφέρει τα μαθήματα που έμαθε σε άλλους. Το πρώτο του βιβλίο, «Think Like a Monk», προσφέρει πρακτικές συμβουλές για το πώς να εφαρμόσετε την αρχαία σοφία στον καθημερινό σύγχρονο κόσμο. Προσφέρει εργαστήρια, μαθήματα, εκδηλώσεις ζωντανής ομιλίας και φιλοξενεί ένα podcast, "On Purpose", που έχει καλωσορίσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Kendall Jenner, η Drew Barrymore, ο Kevin Hart και η Selena Gomez.

Πολλοί A-listers ορκίζονται στις συμβουλές του, όπως αποδεικνύεται από το διάσημο πλήθος με το οποίο συναναστρέφεται. Τι μαθαίνουν λοιπόν από αυτόν;

Οι 8 κανόνες αγάπης του Jay Shetty

Ο τέταρτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του Shetty με περισσότερες από 30 παραστάσεις τον έφερε στην Ουάσιγκτον, όπου ένα πλήθος σχεδόν 2.000 συγκεντρώθηκε στο Warner Theatre τη Δευτέρα για μια συζήτηση σχετικά με το τι σημαίνει αγάπη, πώς να την καλλιεργήσεις και πώς να θεραπεύσεις από την απογοήτευση. .

Κανόνας 2: Μην αγνοείτε το κάρμα σας

«Το κάρμα είναι ένας καθρέφτης, που μας δείχνει πού μας οδήγησαν οι επιλογές μας», γράφει η Shetty στο βιβλίο. "Αντί να επιτρέπουμε ασυνείδητα στο παρελθόν να μας καθοδηγεί, θέλω να μάθουμε από το παρελθόν μας για να πάρουμε αποφάσεις. … Όταν μαθαίνουμε από το παρελθόν, το θεραπεύουμε."

Κανόνας 3: Ορίστε την αγάπη πριν τη σκεφτείτε, τη νιώσετε ή την πείτε

«Όλοι έχουμε τόσους πολλούς διαφορετικούς ορισμούς της λέξης αγάπη», είπε. "Σημαίνει τόσα διαφορετικά πράγματα για τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιος θα μπορούσε να πει "σ’ αγαπώ" και σημαίνει "θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί σου". Και κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει «σ’ αγαπώ» και σημαίνει «θέλω να περάσω μια νύχτα μαζί σου» και ό,τι είναι μεταξύ αυτών των δύο ορισμών».

Κανόνας 4: Ο σύντροφός σας είναι ο γκουρού σας

«Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι κάποιος με τον οποίο θέλετε να μάθετε μαζί του και να μάθετε από αυτόν και να μαθαίνετε μέσω του, και το αντίστροφο», γράφει η Shetty. «Αν επιλέξουμε έναν σύντροφο με τον οποίο μπορούμε να αναπτυχθούμε, τότε πάντα μας διδάσκουν».

Κανόνας 5: Ο σκοπός σας έρχεται πρώτος

"Μας ρομαντικοποιούμε την ιδέα να κάνουμε θυσίες και να αφοσιωνόμαστε σε ένα άλλο άτομο, και υπάρχουν όμορφοι τρόποι να το κάνουμε. Αλλά έχω δει ανθρώπους που αφήνουν τον δικό τους σκοπό στην άκρη και χρόνια αργότερα αισθάνονται χαμένοι ή παραπλανημένοι", γράφει η Shetty. «Ο σκοπός σας πρέπει να είναι πρώτος για εσάς και ο σκοπός του συντρόφου σας πρέπει να είναι πρώτος για εκείνους.

Contents

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.